Cari Blog Ini

Vasalund Tog Klar Seger Mot Hammarby Tff

Vasalund tog klar seger mot Hammarby TFF

En övertygande insats gav tre poäng

I söndagens match mot Hammarby TFF visade Vasalund sin styrka. Laget spelade med självförtroende och kontrollerade matchen från början till slut.

Redan i den första halvleken tog Vasalund ledningen genom ett mål av anfallaren Erik Björndahl. Målet gav laget en tidig fördel och stärkte deras självförtroende.

Dominans i andra halvlek

I den andra halvleken fortsatte Vasalund att dominera. Laget skapade flera chanser och utökade sin ledning till 2-0 genom ett mål av mittfältaren Simon Helg. Hammarby TFF hade svårt att skapa några klara chanser och Vasalund kunde enkelt försvara sin ledning.

Matchen slutade 2-0 till Vasalunds fördel. Segern var lagets tredje raka och innebär att de nu är uppe på en andraplats i tabellen. Lagets starka insats visar att de är en utmanare att räkna med den här säsongen.