Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Van Trump Lookalike Tot Gespeelde Nonchalance Zo Bereiden Trump En Harris Zich Voor Op Cruciaal Debat

Van Trump-lookalike tot gespeelde nonchalance: zo bereiden Trump en Harris zich voor op cruciaal debat

Trump schoffeert Harris à la Trump-lookalike

In de aanloop naar het eerste debat tussen Donald Trump en Kamala Harris op 29 september, hebben beide kandidaten op verschillende manieren hun voorbereidingen getroffen. Trump heeft onder meer gebruikgemaakt van een Trump-lookalike om zich voor te bereiden op het debat. De lookalike, die de bijnaam "President Brandon" heeft gekregen, heeft Trump geholpen bij het oefenen van zijn antwoorden op mogelijke vragen van Harris. Volgens bronnen dicht bij de campagne van Trump, heeft de lookalike Harris gespeeld in oefensessies, waardoor Trump zijn aanvalslijnen kon verfijnen.

Harris concentreert zich op inhoudelijke voorbereiding

Harris heeft daarentegen een meer inhoudelijke benadering van haar voorbereiding gekozen. Ze heeft zich gefocust op het bestuderen van Trumps beleid en het ontwikkelen van haar eigen beleidsplannen. Ze heeft ook uitgebreid geoefend met haar toespraken en antwoorden op vragen. Het team van Harris heeft zich geconcentreerd op het helpen van Harris om haar boodschap duidelijk en beknopt over te brengen.

Trump probeert de schijn op te houden

Terwijl Harris zich richt op inhoudelijke voorbereiding, probeert Trump de schijn op te houden van nonchalance. Hij heeft gezegd dat hij zich niet voorbereidt op het debat en dat hij er gewoon op vertrouwt dat zijn "natuurlijke instincten" hem zullen helpen winnen. Echter, volgens bronnen dicht bij de campagne van Trump, neemt hij de voorbereidingen op het debat serieus en heeft hij veel tijd besteed aan het oefenen van zijn antwoorden.

Harris richt zich op aanval

Harris daarentegen heeft aangegeven dat ze van plan is om Trump tijdens het debat aan te vallen. Ze heeft gezegd dat ze niet bang is om het tegen Trump op te nemen en dat ze van plan is om zijn beleid en zijn karakter in twijfel te trekken. Het team van Harris is zich aan het voorbereiden op een agressieve aanpak van het debat en heeft onderzoek gedaan naar mogelijke aanvalslijnen tegen Trump.

Debat cruciaal voor beide kandidaten

Het debat van 29 september is cruciaal voor beide kandidaten. Het zal de eerste keer zijn dat ze samen op het podium staan en het zal een belangrijke kans zijn voor hen om hun respectievelijke campagnes te promoten. Het debat zal ook een belangrijke indicator zijn van hun kansen om de verkiezingen te winnen.


Comments